Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g10g23kcal0.7g4.3g0.2g1.4g
Tonnikala vedessä 7.2g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Tomaatti 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g1.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g99kcal7.2g9.6g2.8g3.4g
Valittu annoskoko39g50kcal3.6g4.8g1.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.8g2.4g0.7g0.9g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778