Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3g21kcal0g0g2.4g0g
Sokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kaurahiutale 3.9g15kcal0.6g2.2g0.3g0.4g
Kaurajauho 1.3g5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 2.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vanilla vaniljakastike gogreen10g20kcal0g2g1.4g0g
Banaani, kuorittu 8.5g7.4kcal0.1g1.5g0g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 7.2g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g175kcal2g21.6g8.4g1.6g
Valittu annoskoko39g87kcal1g10.8g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.5g5.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g224kcal2.6g27.6g10.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343