Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g11g38kcal1.4g7.5g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)11g10kcal1.8g0.2g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g8.6g7.3kcal0.1g0.4g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.3g13kcal1g0g1g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g157kcal8.6g16.6g6.2g1g
Valittu annoskoko39g78kcal4.3g8.3g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal2.2g4.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g201kcal11g21.3g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686