Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 802.9g12kcal2.2g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.8g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g132kcal8.8g0.6g10.6g0.8g
Valittu annoskoko39g66kcal4.4g0.3g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2.2g0.2g2.7g0.2g
Arvot/100g100g168kcal11.2g0.8g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107