Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Keittojuurekset, apetit4.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 5.4g6kcal1.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g23kcal2.4g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko39g12kcal1.2g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.6g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal3.1g2.8g0.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600