Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu13g40kcal0.5g0.5g4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.4kcal0.3g0.5g0.3g0g
Katkarapu 5.3g3.6kcal0.8g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 6.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g105kcal3.4g2.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko39g53kcal1.7g1.4g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal0.9g0.7g2.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal4.3g3.6g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636