Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl7.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Kampasimpukka, annos 30g7.9g6.8kcal1.3g0.2g0.1g0g
Katkarapu 3g2kcal0.4g0g0g0g
Paprika vihreä 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.9g4.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal6.4g3.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko39g28kcal3.2g1.7g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.6g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal8.2g4.3g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188