Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 2.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)11g9kcal1.9g0g0.1g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl7g8.4kcal0.2g0.3g0.7g0g
Tomaatti 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g47kcal4.8g2.4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko39g23kcal2.4g1.2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.2g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g60kcal6.2g3.1g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239