Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 5.6g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore4.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 8.7g9kcal1.9g0g0.1g0g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g6.6g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g57kcal5.2g6.8g0.6g1.2g
Valittu annoskoko39g29kcal2.6g3.4g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.3g1.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g73kcal6.6g8.7g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211