Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Paprika punainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Makaroni, tumma 5g18kcal0.7g3.3g0.1g0.3g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%6.1g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g116kcal6.4g8.6g6g1.2g
Valittu annoskoko39g58kcal3.2g4.3g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.6g2.2g1.5g0.3g
Arvot/100g100g148kcal8.2g11g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341