Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g19g24kcal2.8g0g1.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.3g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Korppujauho 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal7.4g3.6g6.2g0.4g
Valittu annoskoko39g47kcal3.7g1.8g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.9g0.9g1.6g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.5g4.6g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422