Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra28g23kcal4.8g0.3g0.3g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g1.4g8.2kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g2.1g12kcal0.4g0.1g1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g148kcal12g1g10.6g0.6g
Valittu annoskoko39g74kcal6g0.5g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal3g0.3g2.7g0.2g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.3g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136