Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore9g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Hunajameloni kuorittu 4.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Cantaloupe meloni4.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g24kcal0.4g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko39g12kcal0.2g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.5g2.8g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552