Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g16g45kcal1.7g8.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g13g20kcal0.3g0.5g1.9g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g156kcal5.6g19g6.4g0.2g
Valittu annoskoko39g78kcal2.8g9.5g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal1.4g4.8g1.6g0.1g
Arvot/100g100g200kcal7.2g24.4g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551