Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 5.6g17kcal1.5g0.1g1.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Siirappi 2g5.9kcal0g1.5g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g8.4g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Rusina 1.1g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 1.2g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g83kcal4g10.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko39g41kcal2g5.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1g2.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g106kcal5.1g13.8g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428