Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 18g40kcal3.1g0g3g0g
Kuohukerma (Ingman)13g44kcal0.3g0.4g4.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0.1kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g211kcal9.2g0.8g18.4g0g
Valittu annoskoko39g106kcal4.6g0.4g9.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g53kcal2.3g0.2g4.6g0g
Arvot/100g100g270kcal11.8g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296