Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.6g9kcal1.1g0g0.6g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1.1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal3.8g4.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko39g28kcal1.9g2.3g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g72kcal4.9g5.9g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796