Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Vehnälese, Liperin mylly4.2g6kcal0.6g0.4g0.2g2.3g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kidneypapu, suolaliemessä11g12kcal0.8g1.9g0.1g0.9g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g143kcal10.4g4.6g9.2g6.4g
Valittu annoskoko39g71kcal5.2g2.3g4.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal2.6g1.2g2.3g1.6g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.7g8.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540