Hollantilainen suklaakakku

HOLLANTILAINEN SUKLAAKAKKU (20 KAPEAA PALAA)

KAKUN VOI TEHDÄ JO VIIKON ENNEN TARJOILUA, KOSKA NÄIN KAKUN MAKU PARANEE JA SÄILYY HYVIN VIILEÄSSÄ
TÄMÄN KAKUN KANSSA SUOSITTELEN TARJOILEMAAN VATKATTUA KUOHUKERMAA, JOTA EI OLE MAUSTETTU LAISINKAAN.

IRTOPOHJAKAKKUVUOKA 26 CM VOIDELTUNA

200 GR TUMMAA SUKLAATA JA
200 GR VOITA/ MARGARIINIA -SULATETAAN KATTILASSA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ PARI KERTAA SEKOITTAEN.

3 MUNAA JA
2,5 DL SOKERIA VATKATAAN ILMAVAKSI VAAHDOKSI JA
3 DL VEHNÄJAUHOJA SEKOITETAAN VAAHTOON.

KAADA SUKLAA-RASVA-SEOS TAIKINAAN JA SEKOITA SE SILEÄKSI.

KAADA TAIKINA VUOKAAN JA PAISTA 175 ASTEISESSA UUNISSA N. 30 MIN.
HUOM! ÄLÄ PAISTA KAKKUA TÄYSIN KYPSÄKSI, SEN KESKUSTAN KUULUU OLLA KOSTEA.

JÄTÄ PAISTETTU POHJA VÄHÄKSI AIKAA VUOKAAN RAUHOITTUMAAN JA IRROITA MYÖHEMMIN.

LAITA JÄÄHTYVÄN KAKUN PÄÄLLE JOTAIN TASAISTA(ESIM.

LEIKKUULAUTA) ,JOTTA SIITA TULEE TASAINEN.

KAKUN KUORRUTUS:
KUUMENNA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ
25 GR RASVAA
150 GR TUMMAA SUKLAATA JA
1 DL KUOHUKERMAA.

-SEKOITA TASAISEKSI JA JÄÄHDYTÄ HIUKAN AIKAA.

LEVITÄ KUORRUTUS TASAISEKSI JA ANNA SEN VALUA REUNOILLE.

OTA KAKKU LÄMPIMÄÄN PARI TUNTIA ENNEN TARJOILUA

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

Cartsa81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g11g59kcal0.5g5.7g3.5g0g
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.8g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.7g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g350kcal3.8g33.6g21.8g0.4g
Valittu annoskoko39g175kcal1.9g16.8g10.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g88kcal1g8.4g5.5g0.1g
Arvot/100g100g444kcal4.8g42.6g27.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168213