Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.5g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g11g54kcal0.8g5.9g3g0g
Hermesetas-jauhe0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.8g3kcal0.4g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g323kcal6.4g13g27.2g0.6g
Valittu annoskoko40g162kcal3.2g6.5g13.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g81kcal1.6g3.3g6.8g0.2g
Arvot/100g100g409kcal8.1g16.5g34.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038