Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)3.8g12kcal0.7g0.6g0.8g0g
Kookosrasva (Cocos)19g167kcal0g0g18.8g0g
Vispikerma, Milbona6.3g23kcal0.1g0.2g2.4g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g2.5g17kcal0.7g0.3g1.5g0.1g
Murot, Rice Crispies1.2g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly6.3g8.9kcal0.9g0.6g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g468kcal5g6.8g47.6g7g
Valittu annoskoko40g234kcal2.5g3.4g23.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna20g117kcal1.3g1.7g11.9g1.8g
Arvot/100g100g592kcal6.3g8.6g60.3g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868