NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe13g45kcal0.8g9.4g0.4g0.8g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)19g34kcal2.1g1g2.4g0g
Rypsiöljy Eldorado0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.6g3.3kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g178kcal6.2g21.4g7.6g1.6g
Valittu annoskoko39g89kcal3.1g10.7g3.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.6g5.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g226kcal7.9g27.2g9.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651