Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g16g90kcal0.2g0.2g9.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g33kcal2.3g4.4g2.1g1.1g
Canderel makeutusjauhe2.2g8.4kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g334kcal5.6g13.8g31.4g2.2g
Valittu annoskoko39g167kcal2.8g6.9g15.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g84kcal1.4g3.5g7.9g0.6g
Arvot/100g100g425kcal7.1g17.6g39.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655