Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g14g74kcal0.9g5.8g5.5g0.4g
Hunaja 4g13kcal0g3.2g0g0g
Voi 5.7g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g301kcal5.8g18g23.4g0.8g
Valittu annoskoko40g150kcal2.9g9g11.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g75kcal1.5g4.5g5.9g0.2g
Arvot/100g100g381kcal7.3g22.8g29.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469