Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 16g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sianliha keskiarvo 12g26kcal2.1g0g1.9g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.9g23kcal0.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g118kcal4.8g2g9.6g1g
Valittu annoskoko39g59kcal2.4g1g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.2g0.5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g150kcal6.1g2.5g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824