Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow20g21kcal1.6g3.6g0.1g2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.5g18kcal0.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g86kcal5g8.6g4.2g4.4g
Valittu annoskoko39g43kcal2.5g4.3g2.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.3g2.2g1.1g1.1g
Arvot/100g100g109kcal6.3g10.9g5.3g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503