Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 16g92kcal3.2g3g7.4g0.6g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g8g23kcal0.3g5.5g0g0.7g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g10g58kcal0g0g10g0g
Hunaja 4g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g392kcal7g24g36.6g2.6g
Valittu annoskoko39g196kcal3.5g12g18.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g98kcal1.8g6g9.2g0.7g
Arvot/100g100g499kcal8.9g30.5g46.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864