Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 26g84kcal7g0g6.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g1.9g6kcal0.6g1g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g5.6g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 3.8g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 1.9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g224kcal16.8g5g15.4g0.2g
Valittu annoskoko40g112kcal8.4g2.5g7.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g56kcal4.2g1.3g3.9g0.1g
Arvot/100g100g283kcal21.3g6.3g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658