Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g11g14kcal2.3g0g0.5g0g
Pekoni (Dulano)2.6g6.5kcal0.5g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 7.3g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Selleri, annos 50g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g61kcal5.6g2.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko39g30kcal2.8g1.4g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1.4g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.1g3.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067