Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 2.7g2kcal0g0.4g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g6.6g8.5kcal1.3g0g0.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g6.8g17kcal1.3g0g1.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä5.5g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g63kcal5.6g2.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko39g31kcal2.8g1.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.4g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.8g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049