Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6g42kcal0g0g4.8g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g6g29kcal0.2g3.6g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.7g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g275kcal4g32.2g14.2g0.6g
Valittu annoskoko40g138kcal2g16.1g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g69kcal1g8.1g3.6g0.2g
Arvot/100g100g348kcal5.1g40.8g18g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594