Kasvisgratiini (Kevennys)

Kuori ja pilko porkkanat sekä maa-artisokat pieniksi paloiksi.

Huuhtele ja pilko kesäkurpitsa, tomaatti ja purjo.

Lado pilkotut kasvikset voideltuun vuokaan, lisää kerma ja mausteet.

Sekoita hyvin ja lisää pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja pinta on kauniin ruskea.

Anna vetäytyä 15 minuuttia folion alla ennen tarjoilua.

Tarjoile sellaisenaan tai liharuokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa8.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Maa-artisokka 9g4.3kcal0g0.8g0g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.9g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g35kcal1g3.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko40g18kcal0.5g1.8g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.3g0.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g45kcal1.3g4.6g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288090