Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g7.8g0.4kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.2g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g58kcal3.8g4.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko39g29kcal1.9g2.2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal1g1.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.8g5.6g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727