Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g6.3g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g6.3g5.4kcal0.8g0.1g0.2g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g8.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 4.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g1.7g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g45kcal4.8g2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko40g22kcal2.4g1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1.2g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal6.1g2.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327920