Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee6.4g6.3kcal1.4g0g0.1g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy1.8g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1.9g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g48kcal4.2g3.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko39g24kcal2.1g1.8g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.1g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.6g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371073