Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5.8g31kcal0.1g0g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g6.5g23kcal0.9g3.7g0.5g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikka pirkka 200 g9g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g7.9kcal0.3g0.4g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g181kcal3.8g19.4g10g0.2g
Valittu annoskoko39g91kcal1.9g9.7g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1g4.9g2.5g0.1g
Arvot/100g100g231kcal4.8g24.7g12.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618