Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.8g0g0.1g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g330kcal2g36.6g19.4g0.4g
Valittu annoskoko39g165kcal1g18.3g9.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g83kcal0.5g9.2g4.9g0.1g
Arvot/100g100g419kcal2.5g46.4g24.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094