Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka9g36kcal2.2g0g2.8g0g
Cashewpähkinä 3.8g22kcal0.8g0.7g1.7g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 9g7kcal0.1g1.5g0g0.1g
Fariinisokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Päärynä kuorittu 9g4.1kcal0g0.7g0g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g179kcal6.2g9.6g12g1.2g
Valittu annoskoko40g90kcal3.1g4.8g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.6g2.4g3g0.3g
Arvot/100g100g227kcal7.8g12.1g15.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597