Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)14g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light2.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g37kcal0.8g4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko39g18kcal0.4g2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323