Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)19g6kcal0.6g0.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g9g32kcal1.5g4.7g0.7g1.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.9g21kcal0.6g3.8g0.1g1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1g3.3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g180kcal6g19g8.2g5.2g
Valittu annoskoko39g90kcal3g9.5g4.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.5g4.8g2.1g1.3g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24.1g10.4g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152528