Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 7g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle14g18kcal0.9g2.8g0.4g0.7g
Broileri, rintafilee, nahaton 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g7g27kcal0.6g5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g124kcal8g15.8g2.4g2.4g
Valittu annoskoko40g62kcal4g7.9g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal2g4g0.6g0.6g
Arvot/100g100g157kcal10.1g19.9g3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202