Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Juuriselleri 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta10g0.5kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g41kcal1.6g4.8g1.2g0.8g
Valittu annoskoko40g21kcal0.8g2.4g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.4g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2g6.1g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146390