Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus13g8.8kcal2g0g0g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g32kcal4.6g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko40g16kcal2.3g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal1.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g41kcal5.8g1.3g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612