Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu10g21kcal1.4g0.3g1.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g57kcal3g3.6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko40g29kcal1.5g1.8g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.8g0.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g72kcal3.8g4.6g4.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889