Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Pekoni, Euroshopper1.9g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 24g52kcal4.1g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g180kcal11.4g0.6g14.8g0.2g
Valittu annoskoko40g90kcal5.7g0.3g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal2.9g0.2g3.7g0.1g
Arvot/100g100g228kcal14.4g0.8g18.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809