Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g20g35kcal4.6g0.8g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g7.8g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g7.8g2.7kcal0g0.3g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g97kcal9.2g4.4g4g0.2g
Valittu annoskoko39g48kcal4.6g2.2g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal2.3g1.1g1g0.1g
Arvot/100g100g123kcal11.7g5.6g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700