Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Nakki, keskiarvo 8.1g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g20g6kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g5.4g2.4kcal0g0.6g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g5.4g8.6kcal0.1g0.2g0.8g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g77kcal2.6g3.8g5.6g1g
Valittu annoskoko40g38kcal1.3g1.9g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal0.7g1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g97kcal3.3g4.8g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966