Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)7g4.7kcal1.1g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 4.7g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 2.3g1.7kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 3.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g45kcal4g3.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g23kcal2g1.7g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g58kcal5.1g4.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170