Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 6.3g8.3kcal0.2g0.2g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 16g7.3kcal0.1g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g137kcal2.4g14.6g7g0.8g
Valittu annoskoko40g68kcal1.2g7.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g34kcal0.6g3.7g1.8g0.2g
Arvot/100g100g172kcal3g18.4g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709