Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g13g22kcal2.6g0g1.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 5.3g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Emmental juustoraaste valio2.6g10kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)8.8g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g94kcal7.4g2g6g0.4g
Valittu annoskoko40g47kcal3.7g1g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.9g0.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.5g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768